Stukadoor Weesp

Specialist in o.a. beton ciré

Woont u in Weesp of in de omgeving van Weesp en bent u op zoek naar een vakkundige stukadoor om uw nieuwbouwwoning, bestaande woonhuis, appartement of bedrijfspand opnieuw te laten stucen?  Zoek dan niet verder. Stukadoorsbedrijf Exclusive Stucart heeft de beste stukadoor voor alle stucklussen in en rondom Weesp.

  • Meer dan 20 jaar ervaring als stukadoor
  • Bekend met meer dan 10 soorten (luxe) stucwerk
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Vakmanschap met 100% handwerk

Offerte aanvragen06-28790116

Ook als interieurspecialist, architect of projectontwikkelaar bent u bij Exclusive Stucart aan het juiste adres.

Speciaal, luxe stucwerk

Geef uw muren of vloer iets speciaals met decoratieve en luxe stucwerk. Van een stoere betonlook tot decoratieve Italiaanse stuc: de stucadoors van Exclusive Stucart zijn gecertificeerd in het aanbrengen van diverse soorten speciaalstuc in badkamers, woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes. Naast woningen brengen wij deze decoratieve stuc ook aan in bedrijfspanden zoals winkels en restaurants.

We bieden verschillende stuctechnieken aan in Weesp en omgeving. Bent u hier woonachtig en heeft u een stukadoor nodig? Dan staan we voor u klaar met bijvoorbeeld de volgende stuctechnieken:

Uitgelichte dienst: beton ciré

De trend van dit moment: industriële effecten, zoals beton ciré voor wanden of vloeren. Een strakke, glad afgewerkte wand of vloer past goed bij metalen of ruwhouten meubilair. Beton ciré is een slijt- en watervaste cementstuc die kan worden toegepast in elke omgeving. Beton ciré geeft een luxe, warme maar ook moderne touché aan uw ruimte.

Met ruime ervaring met beton ciré is Exclusive Stucart de juiste partij om beton ciré bij u aan te brengen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer lezen over Beton ciré en hoe wij daarmee werken? Lees verder op een van de volgende pagina’s:

Nieuwbouwwoning in Weesp laten stucen

Heeft u een nieuwbouwwoning in de Weesp gekocht? En u wilt u deze voorzien van nieuw stucwerk? Dan raden we u als stucadoor in Weesp aan om gladpleisterwerk op uw wanden en plafonds te laten aanbrengen. Glad stucwerk is namelijk makkelijk te herstellen mochten er eventueel scheurtjes in uw stucwerk komen. Ook is de prijs van glad stucwerk goed te betalen.

Het echte werk: exclusief stucwerk

Soms werken we met een stuclaag, soms wel met vier. Daarmee spelen we met effecten en met structuren, zoals bij sierpleister. Zo kunnen we van uw muur of plafond een waar kunstwerk maken. Of bijvoorbeeld ook uw bedrijfslogo in de muur stucen. Met ons decoratie stucwerk zijn de mogelijkheden oneindig. Wilt u bijvoorbeeld een krokodillenhuid, slangenmotief of boomschorseffect op uw wand? Hoe uitdagender de vraag, hoe enthousiaster wij worden!

Let op: met exclusief stucwerk is bijna alles haalbaar. Bijna. Maar het resultaat hangt af van de staat van de ondergrond. Is er bijvoorbeeld risico op lekkage of een andere reden waarom wij niet de beste kwaliteit stucwerk kunnen bieden, dan geven wij hierover een eerlijk advies over andere mogelijkheden en behandelingen.

Meer weten over de mogelijkheden van exclusief stucwerk? Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen bij Exclusive Stucart

Wilt u graag weten wat ons stucwerk kost? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door te bellen, e-mailen of het contactformulier in te vullen.

Offerte aanvragen06-28790116