Stukadoor Huizen

Zoekt u een stukadoor voor uw woning in Huizen? Stukadoorsbedrijf Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg staat klaar om uw woning of kantoorgebouw te voorzien van hoogstaand stucwerk. Hiermee realiseren we de gewenste uitstraling die uw interieur er als nieuw laat uitzien.

  • Al 20+ jaar ervaring in stucwerk
  • Gespecialiseerd in meer dan 10 types stucwerk
  • Eerlijke prijs en betrouwbare service
  • Echt vakmanschap met enkel handwerk

Is uw interieur toe aan nieuw stucwerk? Maak direct telefonisch een afspraak of vraag een offerte aan. We voorzien uw wanden graag van kwaliteit stucwerk dat naadloos aansluit bij uw interieurstijl.

Offerte aanvragen06-28790116

Specialist in beton ciré

Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg brengt graag beton ciré aan in uw woning in Huizen. Dit is een mengsel van cement, verschillende harssoorten en water. Door het toevoegen van kleurpigment zijn we in staat om beton ciré in meer dan 50 verschillende kleuren toe te passen op uw vloer, wand en in de badkamer.

Stukadoor Huizen

Luxe stucwerk voor iedere ruimte

Niet alleen badkamers zijn geschikte ruimtes om te voorzien van ons vakkundige handwerk. We passen ons stucwerk ook toe in woonkamers, keukens, slaapkamers en bedrijfspanden. Voordat we aan de slag gaan, luisteren we eerst naar uw wensen. Daarnaast voorzien we u van passend advies, zodat u altijd kiest voor het juiste stucwerk. Bekijk een greep uit onze projecten:

Onze projecten

Specialisaties stucadoor Huizen

Als stucadoor in Huizen zijn we gespecialiseerd in diverse soorten stucwerk en andere luxe afwerkingen. Zo werken we vaak met de exclusieve wandafwerking Rivedil, de hele productlijn van Novacolor en andere afwerkingen, zoals:

Waar zijn we actief?

Als stukadoor voorzien we niet alleen woningen en bedrijfspanden in Huizen van de hoogste kwaliteit wand- en vloerafwerking. Ons werkgebied strekt een stuk verder, waardoor we ook bij u langskomen in:

Contact

Heeft u vragen, bent u benieuwd naar onze specialisaties of ontvangt u graag advies? De vakmannen van Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg staan voor u klaar. We beantwoorden al uw vragen telefonisch via 06 28790116. Liever een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@stukadoorsbedrijfjeffreyweijburg.nl.

Offerte aanvragen06-28790116