Stucadoor Bussum

Geef uw woning of bedrijfspand in Bussum de verdiende make-over en schakel de ervaren stucadoors van Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg in. Met exclusieve wand- en vloerafwerkingen van hoogstaande kwaliteit tillen we uw interieur naar een hoger niveau. Uw vloeren en wanden worden gestuct met hoge precisie, omdat we uitsluitend met de hand werken.

  • Ruim 20 jaar stucadoor in Bussum
  • Meer dan 10 stucspecialismes onder één dak
  • Transparante en eerlijke werkwijze
  • Ambachtelijk vakmanschap: 100% handwerk

Bent u uw uitgekeken op uw huidige interieurstijl en bent u toe aan vernieuwing? Vraag meteen een offerte aan of bel ons op, zodat u spoedig geniet van een spiksplinternieuwe woonkamer, badkamer of slaapkamer.

Offerte aanvragen06-28790116

Beton ciré voor een uniek effect

Al jarenlang voorziet Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg woningen en bedrijfspanden van beton ciré. Dit is een mix van water, cement en harssoorten. We voegen hier de gewenste kleur aan toe en realiseren zo een unieke uitstraling voor uw vloeren en wanden. Beton ciré passen we voornamelijk toe in badkamers, maar het is geschikt voor iedere ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en ontdek welke kleuren beton ciré we bij u kunnen toepassen.

Stucwerk Bussum

Stucadoor Bussum: de kosten

Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg werkt niet met standaardprijzen, omdat we ieder project als uniek beschouwen. Nadat we uw wensen en de te verrichten werkzaamheden in kaart hebben gebracht, stellen we een maatwerk offerte op.

Iedere ruimte verdient uitstekend stucwerk

Stucwerk is voor iedere ruimte in uw huis, appartement of kantoorgebouw een uitstekende keuze. Het zorgt voor een strak design dat bij nagenoeg iedere woonstijl past: van landelijk tot industrieel en van modern tot Scandinavisch. Gaat u voor eenheid en voorziet u uw woonkamer, keuken, badkamer en wc van hetzelfde stucwerk? Of gaat uw voorkeur uit naar variatie? In beide gevallen staat Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg met enthousiasme voor u klaar. Doe alvast inspiratie op en neem een kijkje bij onze opgeleverde projecten:

Onze projecten

Ervaren stucadoors in Bussum

Als stucadoors in Bussum helpen we u bij de realisering van uw droomhuis of de bedrijfsinrichting die aansluit bij uw huisstijl. We komen langs in iedere wijk in Bussum:

  • Bussum Centrum
  • Eng
  • Spiegel
  • Brediuskwartier

Al onze diensten

Bij Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg kunt u terecht voor alle diensten die u van een stucadoor mag verwachten. We voorzien uw woning of bedrijfspand graag van verschillende soorten stucwerk of andere luxe afwerkingen:

We werken met hoogstaande merken

Om u van de hoogste kwaliteit vloer- en wandafwerking te voorzien, werken we uitsluitend met hoogstaande merken, zoals Rivedil en Novacolor. Zo weet u zeker dat u langdurig geniet van uw gloednieuwe interieur.

Rivedil

Rivedil is een Italiaanse producent van decoratieve verfsoorten in onder meer koper-, goud- en roestkleur. Met deze hoge kwaliteit afwerkingen brengen we een gecombineerde stijl van luxe en industrieel in uw woning of bedrijfsgebouw.

Novacolor

Het merk Novacolor creëert de mooiste vloer- en wandafwerkingen die geschikt zijn voor binnen én buiten. Met de glans-, mat- en zijdeglanslakken weten we uiteenlopende stijlen te bewerkstelligen.

Werkgebied

Ons werkgebied strekt verder dan alleen Bussum. We komen langs in alle plaatsen van Het Gooi, maar ook in andere omliggende dorpen en steden:

Hoogstaand stucwerk in Bussum

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Laat het ons dan weten door te bellen via 06 28790116 of een e-mail te sturen naar info@stukadoorsbedrijfjeffreyweijburg.nl. Liever direct een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in.

Offerte aanvragen06-28790116