Schuurwerk

Een unieke uitstraling in uw interieur? Kies dan voor het kwalitatieve schuurwerk in Amsterdam dat Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg levert. De decoratieve zandcirkels zijn volledig naar uw wensen aan te passen en geven uw woning of pand een prachtig uiterlijk. Ons stukadoorsbedrijf is bekend en bekwaam met alle soorten muur- en plafondafwerking.

Wat is schuurpleister?

Schuurwerk, oftewel schuurpleister, is een type pleisterwerk wat echt traditioneel vakmanschap is. Eenmaal aangebracht droogt het op tot de karakteristieke korrelstructuur die het nu juist dat unieke uiterlijk geeft. Een mooi en egaal schaduweffect is te verkrijgen door aan één stuk door van aanbreng tot afwerking te werken. Daarom is een professional inschakelen de beste keuze. Door de broze structuur is het product overigens niet stootvast en daarmee minder geschikt als wandafwerking en beter toepasbaar op plafonds. Het resultaat maakt de kwetsbaarheid echter meer dan waard!

Onze werkwijze

Als professioneel stukadoor nemen wij alle aspecten van het traject van u uit handen. Dankzij onze ruime ervaring met verschillende soorten plafond- en muurafwerking kunnen wij u verzekeren van een hoogwaardig eindresultaat. Bovendien streven wij ernaar binnen kort tijdsbestek voor u aan de slag te gaan. Schuurpleister verzorgen wij door met een spaan cirkelvormen aan te brengen. Het kan zowel grof als fijn schuurwerk met een dikte van 4 tot 9 mm betreffen. Natuurlijk gaan wij te allen tijde vakkundig te werk om uw wensen te realiseren.