Glad pleisterwerk

Door uw muren glad te laten pleisteren geniet u van een prachtig strakke uitstraling. Wij zijn dé specialist in gladpleisterwerk in Almere, Hilversum en omgeving. Dankzij onze vakkundige werkzaamheden zijn uw wanden binnen kort tijdbestek saus- of behangklaar. Dit doen wij op professionele wijze voor een scherp tarief, zodat u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen van glad stucwerk

Denkt u aan stuken, dan kunt u aan verschillende soorten stucwerk denken. Aan glad pleisterwerk zitten diverse voordelen. Het is niet voor niets een van de meest gebruikte afwerkingen in zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Het product geeft namelijk een mooiere uitstraling aan wanden en plafonds. Daarnaast kunt u uw oppervlakken glad laten pleisteren ter voorbereiding: na het aanbrengen zijn muren en plafonds klaar voor behang-, saus- of schilderwerk. Maar glad stucwerk heeft op zichzelf tevens een mooi, strak uiterlijk. Waar u ook voor kiest: wij verzorgen het op vakkundige en zorgvuldige wijze.

Snel en persoonlijk

Als ervaren stukadoor hebben wij voor iedere woning wel een passende oplossing wanneer het om glad stuken gaat. Hierin geven we u met alle plezier deskundig advies. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u met pleisterwerk eindigt waar u helemaal achter staat. Het gekwalificeerde personeel geeft u de beste persoonlijke service en altijd binnen een dag een offerte op maat. Omdat wij aangesloten zijn bij de NOA, ontvangt u bovendien garantie op het schilder- en stucwerk dat wij leveren.