Rivedil

Ontdek de exclusieve wandafwerking genaamd Rivedil. Deze wandafwerking zorgt voor een unieke woonstijl. Met decoratieve verfsoorten in onder andere koper-, goud- en roesttinten tilt Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg uw interieur naar een hoger niveau.

06-28790116 Offerte aanvragen

  • Ruim 20 jaar ervaring in stucwerk
  • Handwerk en vakmanschap
  • Breed assortiment afwerkingen en kleuren
  • Stucwerk op maat voor vloeren en wanden

Over Rivedil

Rivedil is een Italiaanse producent van exclusieve binnen- en buitenverven, decoratieve verven, coatings en stucwerk. Rivedil staat voornamelijk bekend om de rust paint, ofwel een roestige look die voor een industrieel effect zorgt. Het merk is in 1980 uit passie en ervaring opgericht en staat voor hoge kwaliteit producten. De specialisten van Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg zijn ervaren met het aanbrengen van de hoogwaardige Rivedil producten en voorzien uw woning graag van exclusieve vloer- en wandafwerking.

Eindeloze mogelijkheden

Uw smaak, woonstijl en wensen zijn uniek en daar baseren we onze aanpak op. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos en daarom bieden we maatwerk oplossingen aan. We stylen uw interieur en exterieur tot een mooi geheel met verschillende technieken. Gaat u voor een unieke roestlook met Rivedil afwerking? Of liever een industriële betonlook die in uw hele woning terugkomt? Laat ons weten wat uw wensen zijn en we gaan met enthousiasme voor u aan de slag.

Exclusieve wandafwerking van hoge kwaliteit

De specialisten van Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg hebben veel ervaring met vloer- en wandafwerking en doen er alles aan om van u een tevreden klant te maken. Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken, badkamer of hele woning, we leveren maatwerk op om de stijl geheel naar smaak aan te passen. We komen voorafgaand aan het project langs om uw wensen te bespreken. Hierbij behandelen we alle mogelijkheden met betrekking tot onder andere de kleuren, texturen en stijlen. Zo weten we precies hoe we uw vloeren en wanden af moeten werken.

Alle diensten van Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg

Bent u benieuwd naar wat Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg voor u kan betekenen? We hebben verschillende disciplines in huis om stijl en eenheid in uw woning te realiseren. U schakelt ons in voor:

Naast deze specialisaties hebben we uitgebreide ervaring met beton ciré in diverse kleuren. We passen dit in de gewenste ruimte(s) toe op uw vloer of wand, zoals in uw badkamer of keuken.

Ervaren stukadoor bij u in de buurt

Zoekt u een specialist om uw woning te voorzien van Rivedil decoratie of andere stuc- of verfwerken? Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg is als stukadoor actief in Almere, Hilversum, Amersfoort en Weesp. Ook in omliggende plaatsen van deze regio’s voorzien we woningen van hoogstaande wand- en vloerafwerking.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden al uw vragen of helpen bij uw offerteaanvraag. Bel ons via 06 28790116 of stuur een e-mail naar info@stukadoorsbedrijfjeffreyweijburg.nl.

Contact opnemen