Novacolor

Maak kennis met de hoogstaande afwerkingen van Novacolor. Een brede keuze aan vloer- en wandsystemen met glans-, mat- en zijdeglanslakken. Zowel voor binnen en buiten. Met Novacolor creëert Exclusive Stucart een uniek effect voor uw interieur of exterieur.

06-28790116 Offerte aanvragen

  • Meer dan 20 jaar ervaring in wand- en vloerafwerking
  • Advies op maat voor het beste eindresultaat
  • Keuze uit verschillende afwerkingen
  • Gespecialiseerd in stucwerk op maat

Novacolor aanbod

De productlijn van Novacolor is uitgebreid en voorzien van diverse stijlen. Er zit daarom ongetwijfeld een stijl tussen die past bij uw smaak. Exclusive Stucart biedt de gehele productenlijn van Novacolor aan, bestaande uit:

Metallics

De Metallics lijn is met de chique metalen afwerking een esthetische en technologische innovatie op de wereldwijde markt. Deze afwerking straalt exclusiviteit uit.

Concrete

Ga voor een industrieel effect met de betonafwerking van de Concrete lijn. De betonnen look zorgt voor een strakke en robuuste stijl.

Mineralen

De minerale afwerking van Novacolor is van hoge kwaliteit en zeer geschikt om moderne en klassieke woonstijlen mee af te werken, maar ook om historische exterieurs te beschermen.

Oxidation

Maak een waar kunstwerk vanuw muur met de Oxidation lijn. Deze lijn kenmerkt zich door een koper- en roesteffect, wat uw interieur écht uniek maakt.

Wall2Floor

Met de Wall2Floor afwerking haalt u elegantie en veelzijdigheid in huis. Dit meerlaagse mineraal systeem creëert een eigentijds effect dat op zowel horizontale als verticale oppervlakken toepasbaar is.

Matte afwerkingen

Novacolor heeft de matte afwerking ontwikkeld om ruimtes écht te personaliseren. Zo zorgt deze subtiele en comfortabele stijl ervoor dat u zich thuis voelt.

MATmotion lijn

De MATmotion lijn is een afwasbare muurverf op waterbasis die ideaal is om plafonds en binnenmuren mee te stijlen.

MATmotion Decoratief

Ook de MATmotion Decoratief lijn is bedoeld om plafonds en binnenmuren te voorzien van de gewenste stijl die volledig aansluit bij uw interieur.

Stencils

Ontdek de oneindige mogelijkheden van de Novacolor Stencil Collection. Met deze stijl creëert stijlvolle en uitgesproken patronen die dienen als de perfecte afwerking voor uw interieur.

Behang

Niet alleen beschikt Novacolor over verschillende verfsoorten; ze produceren ook behang. De collectie behangpapier is gebaseerd op de topografie van de aarde, maar dan gezien van bovenaf.

Novacolor prijs

Wilt u wandafwerking van Novacolor kopen en bent u benieuwd naar de prijzen? Laat het ons weten door een offerte aan te vragen. Vertel in detail wat uw wensen zijn voor de binnen- of buitenkant van uw woning en welke stijl uit de Novacolor collectie u bevalt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met Exclusive Stucart

Heeft u nog vragen over ons aanbod Novacolor wandafwerking? Neem dan contact met ons op via 06 28790116 of info@exclusivestucart.nl. Of vul ons contactformulier in, zodat we u terug kunnen bellen of mailen.