Italiaans stucwerk

Mist uw interieur net dat beetje extra? Italiaans stucwerk of sierpleister maakt uw woning helemaal af. Deze eeuwenoude technieken vindt u terug in de historische architectuur van de romantische steden Venetië en Rome. Exclusive Stucart heeft ruim 20 jaar ervaring in het ambachtelijke stucwerk in de regio Amsterdam en omgeving. We bieden een breed palet aan mogelijkheden aan, die zowel voor uw vloer en wanden als uw meubelen van toepassing zijn. Neem contact met ons via 06-28790116 of vraag een offerte aan, dan plannen we binnen 24 uur een opdracht voor u in.

Kenmerken Italiaans stucwerk

  • Waterdicht
  • Unieke stuctechniek
  • Marmerachtige uitstraling
  • Verschillende stijlen: van marmerstuc tot een betonlook
  • Natuurlijke grondstoffen
  • Naadloze afwerking

Bel 0628790116 Mail info@exclusivestucart.nl

Een badkamer met naadloos stuc design

Italiaans stucwerk is volledig waterdicht en daarmee ideaal voor uw designbadkamer. Doordat we zowel de vloer als de wanden bewerken, heeft het resultaat een exclusieve en naadloze look. We maken gebruik van verscheidene grondstoffen voor Italiaans stucwerk. Kies Venetiaans stucwerk voor een rijke afwerking met marmerlook. Craquelé stucwerk creëert een gebarsten look, vergelijkbaar met de structuur van een gedroogd schilderdoek. Beton Ciré geeft uw woning een moderne, industriële uitstraling.

 

Italiaans stucwerk: geduld & perfectie

Het aanbrengen van Italiaans stucwerk wordt niet voor niets een ambacht genoemd: het vraagt om een ruime hoeveelheid aan geduld, ervaring in de technieken en een streven naar perfectie. De vormen van Italiaans stucwerk worden laag voor laag met de hand aangebracht. Dit betekent dat de wanden op ieder vlak dezelfde structuur, dezelfde dikte en dezelfde print krijgen.

Meer informatie?

Vraag een vrijblijvende offerte op via ons telefoonnummer. Indien we niet direct op kunnen nemen, dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Binnen 24 uur staat uw opdracht al ingepland.

Telefonisch contact opnemen