Betonlook wanden Cemher

Betonlook aanbrengen op wanden voor een mooi resultaat… Dat vergt jarenlange ervaring. Bij Exclusive Stuc Art hebben we, met ruim 20 jaar ervaring, die kennis in huis. Zoekt u een betrouwbare partner in de regio Amsterdam en ’t Gooi voor het aanbrengen van betonlook op de wanden in bijvoorbeeld uw badkamer of woonruimte? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  • Vochtwerend
  • Gaat jarenlang mee
  • Geen onderhoud nodig
  • Antibacterieel

Telefonisch contact opnemen

Betonlook op wanden

Je ziet steeds vaker dat men kiest voor betonlook op wanden, bijvoorbeeld in badkamers. Betonlook is namelijk een waterbestendige uitstraling. Dit is een eigenschap die zeker van pas komt in natte ruimtes. Doordat we betonlook met de hand aanbrengen, creëren we een ambachtelijke en luxe uitstraling. Dit geeft uw wand net dat kleine beetje extra. Een betonlook wand wordt ook wel gewreven betonwand genoemd.

Interesse in een betonlook wand?

Exclusive Stuc Art is dé specialist als het aankomt op betonlook en ander stucwerk. Met ruim 20 jaar ervaring in dit vak weten wij elke klus naar volle tevredenheid af te ronden. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Telefonisch contact opnemen