Betonlook

Met betonlook creëert u een naadloze afwerking met een exclusieve look in uw badkamer of woonruimte. De karakteristieke afwerking is volledig toepasbaar in vrijwel elke ruimte. Exclusive Stucart heeft ruim 20 jaar aan stucervaring en brengt het stucwerk op perfecte wijze aan. Neem telefonisch contact met ons op via 06-28790116 voor meer informatie of vraag direct een offerte op.

Transformeer mijn interieur

De elegantie van naadloze afwerking

Betonlook is zeer geschikt om in meerdere ruimtes uw vloer of wand te laten stuken. Op deze manier heeft u geen last van drempels en vloeien de ruimtes in elkaar over. Betonlook is volledig waterdicht en onderhoudsvrij, hierdoor heeft u geen last meer van slijtende voegen of lekkages. Er kan ook geen vuil meer vast komen te zitten tussen de naden. U maakt de wand of vloer gemakkelijk schoon en heeft er jarenlang plezier van.

Soort oppervlak voor betonstuc

Niet alleen de ruimte speelt mee bij het bepalen van de kosten voor het aanbrengen van betonstuc, ook het soort oppervlak speelt een rol. Dit heeft vooral te maken met de moeilijkheidsgraad van de klus en de tijd die de vakman nodig heeft om het materiaal netjes aan te brengen.

Betonstuc aan de muur

Het aanbrengen van betonstuc op muren is doorgaans vrij simpel. De prijs per vierkante meter ligt daarom ook een stuk lager dan de prijs voor het aanbrengen van betonlook op de andere oppervlakken.

Betonstuc op de vloer

Een betonlook vloer aanleggen is een complexe klus. Om scheurvorming te voorkomen, moet de stukadoor rekening houden met de onderlaag, droging en kalkdoorslag. Daarnaast kunnen er veel hoeken en moeilijk bereikbare plekken zijn waardoor de prijs ook hoger uitvalt.

De voordelen van betonstuc

Betonlook heeft vele voordelen ten opzichte van andere vloeren: het is slijtvast, naadloos, watervast en hygiënisch. Hieronder gaan we dieper in op deze punten.

Watervast

Dankzij de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt betonlook steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de beschermingslaag aantasten.

Slijtvast

Betonlook is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cementbasis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuilwerend is wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is dit stucwerk zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt er voor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermd is tegen o.a. aceton, thee, koffie en wijn. Traditionele aanrechtbladen zijn doorgaans gevoeliger voor dergelijke invloeden.

Naadloos

Betonlook is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk af te nemen en schimmel wordt geen kans gegeven.

Hygiënisch

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van betonlook. Het is namelijk een alkalische wandafwerking. Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Dit maakt van dit type stucwerk een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

Luxe uitstraling tot in de kleinste details

Het aanbrengen van betonstuc is niet voor niets een ware ambacht. Het vergt jaren ervaring om het mooi toe te passen. Zelfs niet iedere stukadoor is geschikt of vakkundig genoeg om betonstuc te stuken. Neem een kijkje bij onze projecten om een goed beeld te krijgen van ons design stucwerk. Bij Exclusive Stucart zorgen we ervoor dat u absoluut tevreden bent met het eindresultaat.

Contact opnemen met Exclusive Stucart in Amsterdam en omgeving

U kunt ons telefonisch bereiken op 06-28790116 voor een vrijblijvende offerte. Zijn we niet bereikbaar? Spreek de voicemail in, dan nemen we standaard binnen 24 uur contact met u op.

Contact opnemen