Beton cire kleuren

Beton cire zorgt voor een authentieke en huiselijke sfeer. Het cementgebonden stucwerk is in ongeveer 50 kleuren verkrijgbaar. Het biedt je de mogelijkheid om je eigen interieur een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. Het kiezen van de juiste kleur voor je vloeren, muren of meubels is niet altijd even gemakkelijk. De specialisten van Exclusive Stucart adviseren je op maat over de kleur van het betonstuc, die het beste bij je eigen smaak en woonstijl past. Laat je inspireren door onze Beton cire kleuren en neem contact op voor meer informatie of advies.

06-28790116 Offerte aanvragen

Soorten kleuren beton cire vloeren

De kleur van een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de rest van het interieur. Een goede kleur kiezen voor een vloer kan dus nog wel eens voor wat hoofdbreken zorgen. Beton cire is een natuurlijk product. Hierdoor denken mensen vaak dat beton cire kleuren enkel en alleen uit grijstinten bestaan. Dit is echter niet het geval. Voor een vloer van beton cire kunt u uit ongeveer 50 tinten kiezen.

Grijstinten

Beton cire is van oorsprong een natuurproduct. Daarom kiezen veel mensen voor een grijstint voor hun beton cire vloer of wand. Dit is logisch, want zo krijgt de vloer of wand een typische betonlook. Toch is het mogelijk om ook hier in te variëren. De ene grijstint is namelijk de andere niet. Ook verschilt het natuurlijk hoe de beton cire vloer wordt gecombineerd. Een gekleurde wand bij een grijze vloer maakt het geheel weer anders dan bij een witte muur.

Natuurlijke aardetinten

De mogelijkheden voor beton cire kleuren zijn divers. Voor een vloer of wand van beton cire heeft u de keuze uit ongeveer 50 kleuren. Naast grijs zien wij dat veel van onze klanten voor een roodbruine of bruine beton cire vloer gaan. Hier leent het materiaal zich dan ook goed voor. De combinatie met de vloeiende bewegingen van het materiaal versterken zo de aardetinten. Dit geeft het geheel iets mysterieus. Toch zijn niet alleen roodbruine tinten populair. Ook bijvoorbeeld groentinten doen het goed. Wanneer dit slim wordt gecombineerd met klassieke elementen, geeft dit een bijna vorstelijk karakter.

Beton cire vloeren

Met de Beton Cire Kleuren geeft u persoonlijkheid aan uw eigen interieur

Beton cire geeft persoonlijkheid aan uw eigen interieur. De slijtvaste en waterdichte betonstuc is populair op vloeren, wanden, trappen, keukenbladen, openhaarden, eettafels, werkbladen, plantenzuilen en ontvangstbalies. De inrichting en uitstraling van je woon- of werkinterieur wordt grotendeels bepaald door de beton cire kleuren en de combinatie van de andere materialen.

Beton heeft van nature een grijze kleur. Het is reden dat velen kiezen voor een grijstint van hun beton cire vloeren, muren of meubelstukken. Exclusive Stucart vervult elke behoefte met meer dan 50 grijstinten speciale betonstuc. Je slaagt ook voor andere kleuren, zoals terracotta of bruin. Aardetinten zijn even mysterieus als aansprekend. Ook de groentinten doen het goed in combinatie met klassieke elementen. Het zorgt voor een vorstelijke look.

Contact en advies over beton cire kleuren

Heeft u een stukadoor nodig om uw woonkamer, keuken of badkamer te voorzien van beton cire of ander stucwerk? Dan voorzien we u van advies op maat. We staan klaar en komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen we op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte opstellen. U maakt makkelijk een afspraak door te bellen naar onderstaand nummer. Het is ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen.

06-28790116 Offerte aanvragen